Antena 3 CNN Actualitate România, sub nămeţi: Peste 140 de localităţi sunt încă izolate din cauza munţilor de zăpadă

România, sub nămeţi: Peste 140 de localităţi sunt încă izolate din cauza munţilor de zăpadă

România, sub nămeţi: Peste 140 de localităţi sunt încă izolate din cauza munţilor de zăpadă
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Feb 2012   •   12:13

Peste 140 de localităţi sunt încă izolate şi 84 de drumuri judeţene sunt blocate, fiind în continuare afectate de zăpadă 22 de judeţe, potrivit situaţiei anunţate de Ministerul Administraţiei şi Internelor.
   
Conform situaţiei anunţate până joi dimineaţă, 22 de judeţe sunt afectate de fenomenele meteorologice, faţă de 23 în urmă cu o zi, circulaţia fiind blocată pe 84 de drumuri judeţene, faţă de 136 miercuri după-amiază, se arată în comunicat.
   
VEZI AICI SITUAŢIA ACTUALIZATĂ A DRUMURILOR NAŢIONALE

De asemenea, 142 de localităţi sunt în continuare izolate, faţă de 169 în urmă cu o zi, iar în 15 localităţi din cinci judeţe sunt probleme în alimentarea cu energie electrică, pentru remedierea acestor situaţii intervenind 75 de echipe.
   
Peste 4.600 de poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi şi pompieri intervin la nivel naţional, cu 1.350 de vehicule.
   
Opt elicoptere de la unităţile din Bucureşti, Iaşi, Târgu Mureş, Arad şi Tulcea sunt pregătite şi joi pentru misiuni umanitare.
   
Judeţele Caraş-Severin, Timiş, Arad, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor, Sălaj, Satu Mare, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud sunt sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol până joi, la ora 18.00. 

VEZI AICI SITUAŢIA ACTUALIZATĂ A TRAFICULUI FEROVIAR

De asemenea, căderile abundente de zăpadă se resimt şi în desfăşurarea traficului feroviar. Cinci linii de cale ferată sunt închise, pe alte şapte se circulă cu restricţii, iar 197 de trenuri de călători sunt anulate joi, au anunţat reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

×
Subiecte în articol: trafic feroviar drumuri inchise
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close