Antena 3 CNN Actualitate Sabrina Preda, prezentator Antena 3, transmisiune live la CNN împreună cu Michael Holmes, la cinci ani după ce a terminat cursul predat chiar de corespondentul de război

Sabrina Preda, prezentator Antena 3, transmisiune live la CNN împreună cu Michael Holmes, la cinci ani după ce a terminat cursul predat chiar de corespondentul de război

La cinci ani după ce a terminat cursul de corespondenţi de război predat la CNN de Michael Holmes, Sabrina Preda, prezentator News Hour with CNN, a transmis live pentru CNN International, alături de Michael Holmes, de la graniţa României cu Ucraina, din mijlocul miilor de refugiaţi ucraineni care fug de război.

Sabrina Preda, prezentator Antena 3, transmisiune live la CNN împreună cu Michael Holmes, la cinci ani după ce a terminat cursul predat chiar de corespondentul de război
Sursa foto: CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2022   •   17:10

Povestea Sabrinei a început în urmă cu cinci ani, atunci când, în calitate de bursier CNN, a cunoscut numeroşi corespondenţi consacraţi ai CNN şi a aflat, la cursuri, experienţele acestora din mijlocul unor conflicte de amploare care au schimbat şi afectat întreaga lume.

Printre aceştia s-a numărat şi Michael Holmes, un jurnalist cu o experienţă de zeci de ani şi transmisiuni din zone de război precum Irak, Afganistan sau Libia.

În contextul războiului din Ucraina şi al exodului refugiaţilor ucraineni care fug din calea atacurilor sângeroase ale armatei ruse, Sabrina Preda, prezentator News Hour with CNN la Antena 3, a transmis de la graniţa dintre România şi Ucraina, la Isaccea, acolo unde mii de oameni trec zilnic pentru a scăpa de ororile războiului.

Având în vedere că Antena 3 este partener CNN International, Sabrina a transmis live şi pentru televiziunea americană şi a aflat cu numai câteva minute înainte de a intra în direct că va fi live împreună cu Michael Holmes, cel care i-a predat cursul la CNN.

"M-am bucurat mult când am auzit că prezentatorul este Michael Holmes pentru că mi-am adus aminte de bursa de la CNN. Atunci l-am cunoscut personal, el a venit să ne vorbească în calitatea lui de corespondent în zone de conflict.

Michael Holmes a fost corepondent pentru CNN din zone precum Iark, Afganistan sau Libia şi are o experienţă de peste 40 de ani. Ţin minte că după ce am terminat cursul, mi-am spus în gând: Wow, asta înseamnă să fii jurnalist adevărat, să ajungi în acele zone de unde nimeni nu transmite.

Aşa că ieri a fost şi mai fericit momentul când am auzit că el va fi prezentatorul din studio. Surprinzător, nu am avut emoţii sau poate nu le-am simţit pentru că era mult prea frig afară! Bucuria a fost şi mai când am încheiat live-ul, Micheal mi-a mulţumit, iar prodocătorul CNN din regie mi-a spus în cască: Sabrina, mulţumim tare mult, a fost fantastic!", a povestit Sabrina pentru antena3.ro.

The first picture is dated back in 2017, when I attended my CNN Fellowship in Atlanta. That was when I met Michael...

Publicată de Sabrina Preda pe Miercuri, 2 martie 2022

×
Subiecte în articol: sabrina preda cnn
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close