Antena 3 CNN Actualitate Salarii de până la 4.000 de euro la Ministerul Digitalizării: "Depune-ți dosarul cu șină ca să scapi România de dosarul cu șină!"

Salarii de până la 4.000 de euro la Ministerul Digitalizării: "Depune-ți dosarul cu șină ca să scapi România de dosarul cu șină!"

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării anunţă salarii de până la 4000 de euro pentru specialiştii care vor face parte dintr-un task force pentru transformarea digitală în România.

Salarii de până la 4.000 de euro la Ministerul Digitalizării: "Depune-ți dosarul cu șină ca să scapi România de dosarul cu șină!"
Sursa foto: Hepta | Abaca Press / Utrecht Robin
de Alin Tarnovschi    |    16 Apr 2022   •   17:03

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) anunță stabilirea grilei de salarizare pentru personalul angajat în afara organigramei, ca parte a "Grupului de Operativ pentru Implementarea și Monitorizarea Reformelor și Investițiilor privind Transformarea Digitală" (Task Force), din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Grila de salarizare a acestei unități cu un rol major în reușita implementării transformărilor digitale asumate de România este una competitivă, de până la 4.000 euro net lunar, care permite recrutarea celor mai buni specialiști care vor fi angajați până în anul 2026.

Candidații pentru funcția contractuală de conducere și pentru cele 16 funcții de execuție pot depune dosarul pentru procesul de selecție până pe 26 aprilie, interviurile având loc în perioada 3-5 mai 2022.

Depune-ți dosarul cu șină ca să scapi România de "dosarul cu șină!"

"Am mare încredere că specialiștii IT&C din mediul privat ni se vor alătura cu expertiza lor valoroasă, și vor contribui în mod concret la reușita procesului de digitalizare a României. Îi așteptăm alături de noi pe cei mai buni, pentru ca împreună să creștem calitatea vieții românilor", a declarat ministrul Digitalizării, Marcel Boloş.

Documentele aferente concursului, respectiv anunțul cuprinzând condițiile generale și specifice, calendarul de desfășurare a concursului, bibliografia și tematica, sunt disponibile pe site-ul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

×
Subiecte în articol: Ministerul Cercetării
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close