Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Adevărul despre sucul de portocale din magazine. Ce consumați de fapt VIDEO

Adevărul despre sucul de portocale din magazine. Ce consumați de fapt VIDEO

 Adevărul despre sucul de portocale din magazine. Ce consumați de fapt VIDEO
04 Apr 2018   •   17:43

Sunteți gata să aflați ceva ce ați presupus că a fost în regulă și abia la al doilea gând vi s-a părut de fapt că super ciudat? Mișto! Astăzi distrugem sucul de portocale proaspăt stors, scriu cei de la publicația Cracked.com.

În afara produselor feminine, nimic nu se mândrește cu "prospețimea" ca sucul de portocale. Reclamele vă spun exact câte portocale proaspete sunt în fiecare sticlă, dar totuși, oricâte lucruri i-ai adăuga în esență este "suc de portocale". Nu?

Se pare că este greu să culegi portocale în timpul iernii, chiar și în Florida. Sucul de portocale începe să fie frumos și proaspăt, dar va sta în rezervoare de exploatare timp de până la un an. În acest caz, oxigenul este îndepărtat din suc, pentru a permite conservarea, apoi sucul este pasteurizat. Din păcate, acest proces elimină aproape toată aroma. Producătorii vor adăuga apoi "pachete de aromă" care conțin butirat de etil, care este o substanță chimică pe care creierii noștri o asociază cu sucul de portocale, bazat pe consumul anterior sau pe alt suc de portocale fake.

Practic, singurul lucru care este stors aici ... ești tu.

 

×
Subiecte în articol: portocale
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close