Antena 3 CNN Actualitate Sănătate BLACK FRIDAY 2016. Atenţie la ofertele de Black Friday false. Cum sunteţi păcăliţi

BLACK FRIDAY 2016. Atenţie la ofertele de Black Friday false. Cum sunteţi păcăliţi

BLACK FRIDAY 2016. Atenţie la ofertele de Black Friday false. Cum sunteţi păcăliţi
10 Noi 2016   •   23:55

Atenţie la ofertele de Black Friday pe care le primţi pe e-mail. În spatele reducerilor atrăgătoare se pot ascunde viruşi, care vă pot copia informaţiile din calculator sau mobil, inclusiv datele bancare, potrivit stiri.tvr.ro.

Hackerii mizează în această perioadă pe neatenţia amatorilor de chilipiruri care dau click pe ofertele spectaculoase, fără să verifice.
Magazinele online au început să-şi prezinte ofertele de Black Friday, eveniment programat în România pentru 18 noiembrie, adică pentru vinerea viitoare.

De la electrocansice şi aparatură medicală până la cosmetice, jucării şi chiar maşini, toate sunt trecute în catalogul virtual cu reduceri şi trimise pe e-mail potenţialilor clienţi. De ofertă profită, însă, şi hackerii.

Mesaje, fotografii, contacte şi chiar datele tranzacţiilor bancare pot ajunge în calculatoarele hackerilor, dacă nu sunteţi atenţi la ofertele pe care le deschideţi. În ultimele două săptămâni, la nivel internaţional, s-au înregistrat foarte multe atacuri, pe care specialiştii le văd ca pe o ameninţare la securitatea cibernetică mondială.

 

×
Subiecte în articol: Black Friday Black Friday 2016
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close