Antena 3 CNN Actualitate Sănătate DIETA. Cura de slăbire cu merdenele, inventată de nutriționistul Mihaela Bilic

DIETA. Cura de slăbire cu merdenele, inventată de nutriționistul Mihaela Bilic

DIETA. Cura de slăbire cu merdenele, inventată de nutriționistul Mihaela Bilic
Sursa foto: Pixabay
25 Sep 2018   •   11:02

Nutriționistul Mihaela Bilic susține că a slăbit cu ajutorul unei cure cu merdenele. Consuma una pe zi, alături de un lapte bătut. 

Mihaela Bilic recunoaște că testează pe propriul corp toate dietele. Pe unele din auzite, pe altele le modifică și pe unele le inventează.

„Când îmi plăcea patiseria, am inventat cura de slăbire cu merdenele. O merdenea pe zi şi un lapte bătut. La 5 după-amiaza când mâncam merdeneaua era fericirea pe pământ. E greu însă să îţi ţii organismul în frâu că doar asta primeşte. E teribil să îţi reglezi foamea şi să zici aşteaptă-aşteaptă cuminte. Acum nu mai avem autocontrol şi nici fermitate.

Toate funcţionează. De aici provine mirajul pentru că dacă mănânci supravegheat, de obicei mult mai puţin ca şi cantitate, esti disciplinat, normal că ai rezultate. Problema e că obosesti şi nu poţi face din aceste diete un stil de viaţă pentru că după ce ai văzut că au funcţionat, după ce ai văzut că ai scăzut un număr de kilograme automat subconştientul tinde să iti spună ok, hai că ţi-am făcut acum moftul, hai să ne întoarcem la o viaţă normală pentru că nu putem să mâncăm pe viaţă nici ingheţată, nici merdenele, nici piept de pui cu salată”, a recunoscut Mihaela Bilic, potrivit life.ro.

×
Subiecte în articol: dieta mihaela bilic nutritionist
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close