Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Răzvan Constantinescu, primul medic sancționat că a negat pandemia COVID-19

Dr. Răzvan Constantinescu, primul medic sancționat că a negat pandemia COVID-19

Răzvan Constantinescu, medic primar în Medicina interna și Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie și Hepatologie din Iași este primul medic sancționat pentru declarațiile făcute în timpul pandemiei, prin care susținea că nu există virusul SARS-Cov-2.

Dr. Răzvan Constantinescu, primul medic sancționat că a negat pandemia COVID-19
de Andreea Cigolea    |    24 Iun 2021   •   12:28

Medicul a negat existența pandemiei de Coronavirus și descurajează vaccinarea anti-COVID.

Comisia de etica a Universității de Medicina din Iași a decis să-i dea un avertisment scris. Medicul este acuzat de promovarea de teorii neștiințifice despre pandemie, virus și vaccin.

Decizia nu este definitiva și poate fi atacata în termen de 15 zile. Continua și ancheta Colegiului Medicilor din Iași care l-a audiat în aceasta săptămână pe medicul Răzvan Constantinescu.

Medicul a anunțat deja intenția de a contesta măsură luata împotrivă lui.

”Tocmai am primit decizia în unanimitate (desi niciun membru nu a spus/întrebat nimic pe parcursul audierii) a Comisiei de etica: sunt vinovat pentru faptele săvârșite.

De data asta nu-mi mai este rușine, ci sunt mândru de instituția în care lucrez. A manifestat fermitate și curaj împotrivă celor care încalcă etica profesionala. Decizia vă fi contestata", a scris medicul pe contul său de socializare.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Răzvan Constantinescu
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close