Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Profesorul Dulcan: ”Cinci minute de supărare paralizează sistemul imuni­tar, iar milioanele de celule moarte, viruşi şi bac­terii circulă libere prin organism”

Profesorul Dulcan: ”Cinci minute de supărare paralizează sistemul imuni­tar, iar milioanele de celule moarte, viruşi şi bac­terii circulă libere prin organism”

Profesorul universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care alegem să gestionăm anumite situații. Neurologul susține că supărarea scade sistemul imunitar și că atunci este cel mai bun moment în care boala se poate instala în organism. 

Profesorul Dulcan: ”Cinci minute de supărare paralizează sistemul imuni­tar, iar milioanele de celule moarte, viruşi şi bac­terii circulă libere prin organism”
de Andreea Cigolea    |    06 Aug 2020   •   09:28

”Când comit un act contrar acestei legi, îmi creez singur mecanismele biochimice care duc la boală. Cinci minute de mânie sau suferinţă imobilizează pen­tru 5 – 6 ore celulele gardian ale sistemului imuni­tar. Timp de 5-6 ore, organismul nostru e lipsit de apă­rare, iar milioanele de celule moarte, viruşi şi bac­terii circulă libere prin organism, se pot localiza un­deva şi declanşa boala” a explicat profesorul.

Noi ne creăm propria realitate

Profesorul Dulcan a mai explicat că numai noi singuri ne putem forma realitatea în care trăim pentru că mintea are o capacitate extraordinară de a duce gândurile unde ne dorim.

”Odată ce am înţeles că, de fapt, noi ne creăm pro­pria reali­tate, felul în care pri­veam lumea s-a schimbat. Descope­ririle fizi­cii cuantice au arătat că mintea noastră e cea care face să colap­seze undele de energie şi le trans­formă în parti­cule, adică în materie. A gândi înseamnă a transforma nevăzu­tul în văzut. Gândul e creator, e cea mai pu­ter­nică forţă din uni­vers. Iar Dumnezeu ne-a dat pu­terea ca, din milioanele de reali­tăţi posi­bile, care există în stare latentă, să aducem pe pământ, cu gân­durile noastre, doar una. Pe cea care seamănă cel mai mult cu gândurile noastre” a mai adăugat acesta. 

×
Subiecte în articol: Constantin Dulcan minte creier imunitate
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close