Sărbătoarea de Halloween, tot mai populară în România. Află cu ce oferte vin agenţiile de turism

de Antena3.ro    |    18 Oct 2011   •   22:41
Sărbătoarea de Halloween, tot mai populară în România. Află cu ce oferte vin agenţiile de turism Foto: vt880.blogspot.com
Halloween este în America a doua sărbătoare ca venituri pentru magazine. În România, este un prilej în plus de a petrece. Sărbătoarea de Halloween, cu dovleci luminaţi, costume de vampiri sau vrăjitoare şi băutură sângerie este din ce în ce mai populară. Aşa că agenţiile de turism se întrec în oferte ca să îi ademenească pe turişti.

În Pasul Tihuţa, la Bistriţa-Năsăud, pregătirile pentru Halloween sunt în toi. Se aleg ţinutele, se decorează dovlecii şi se stabileşte meniul. Sunt aşteptaţi 50 de americani, câţiva brazilieni şi ruşi, dar mai ales români.

Două nopţi de cazare la Viena sau Praga, cu bilet de avion şi toate taxele incluse, costă puţin peste 200 de euro. Doar la Londra este puţin mai scump.

Cei care nu s-au hotărât încă ce fac de Halloween mai au timp la dispoziţie. Sărbătoarea are loc în ultima zi din octombrie.
 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close