Antena 3 CNN Actualitate Scandal amoros la un oficiu poştal din Bucureşti, o tânără a fost pedepsită de un coleg

Scandal amoros la un oficiu poştal din Bucureşti, o tânără a fost pedepsită de un coleg

Un angajat din București al Poștei Române a recurs la un gest extrem, din gelozie: și-a tăiat o colegă cu cuțitul, apoi a fugit de la locul faptei. Bărbatul a fost prins, iar cei doi au fost audiați de anchetatori.

Scandal amoros la un oficiu poştal din Bucureşti, o tânără a fost pedepsită de un coleg
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    18 Mai 2021   •   14:45

Luni noaptea, în jurul orei 23:30, polițiștii Secției 20 din Capitală au fost alertați de o angajată a unui oficiu poștal din Giulești, care le-a spus că a fost tăiată la mână cu un cuțit de un coleg de muncă.

După incident, agresorul a fugit de la locul faptei, însă a fost prins la scurt timp de polițiști.

La locul faptei a fost chemată și o ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale victimei.

Între bărbatul în vârstă de 41 de ani și femeia pe care a vătămat-o, care este cu 10 ani mai tânără, s-a înfiripat o relație amoroasă, potrivit gandul.ro.

În ultimul timp, cei doi au început să nu se mai înțeleagă, iar bărbatul avea crize de gelozie din ce în ce mai frecvente.

Luni seară, cei doi luau masa împreună și au început să se certe. Scos din minți, bărbatul a luat un cuțit și a tăiat-o pe femeie, făcându-i o rană pe braț.

Polițiștii au demarat cercetări pentru săvârșirea faptelor de lovire și alte violențe, însă acestea au încetat după ce femeia le-a spus că nu îți dorește să depună plângere.

×
Subiecte în articol: Posta Romana
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close