Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand în centrul unui nou scandal privind fraudarea voturilor. Acuzaţii grave la USR PLUS, Sector 1!

Clotilde Armand în centrul unui nou scandal privind fraudarea voturilor. Acuzaţii grave la USR PLUS, Sector 1!

Este scandal la USR PLUS sector 1, după ce Clotilde Armand a câştigat un nou mandat pentru şefia filialei. Numărătoarea voturilor de duminică s-a încheiat aseară, iar Armand l-a învins pe Dragoş Pîslaru cu 70 de voturi. Sunt însă acuzaţii de fraude cu baza de date.

Clotilde Armand în centrul unui nou scandal privind fraudarea voturilor. Acuzaţii grave la USR PLUS, Sector 1!
Sursa foto: Hepta
de Xenia Croitoru    |    16 Iun 2021   •   12:59

La USR au fost deja alegeri în câteva filaile. Surpriza este că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a câştigat în faţa lui Dragoş Pîslaru, cu doar 70 de voturi, dar în alte 2 sectoare au câştigat cei de la PLUS. Şi aici sunt acuzaţii ca s-au radiat membri care nu-şi plătiseră cotizaţia, iar cei de la PLUS acuză că astfel ei au pierdut mulţi membri.

Acuzaţiile de fraudă vin în contextul în care cei din partid spun că s-ar fi furat voturi şi astfel a fost avantajată Clotilde Armand şi dezavantajat Dragoş Pîslaru, care şi-ar fi dorit să fie liderul filialei Sector 1 al USR. 

Nu numai la sectorul 1, dar şi în ţară au fost radiaţi membri pentru neplata cotizaţiei. 

Scandalul e în toi în contextul în care se apropie congresul USR PLUS şi sunt informaţii că Cioloş nu va candida pentru şefia USR, ci îl va împinge pe Dragoş Tudorache. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: USR PLUS Sector 1 Clotilde Armand
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close