Antena 3 CNN Actualitate Scandal în Parlament după Revelionul TVR! Iulian Bulai: "TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie"

Scandal în Parlament după Revelionul TVR! Iulian Bulai: "TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie"

Președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai, a anunțat duminică pe Facebook că a convocat reprezentanții CNA, după programul de Revelion realizat de Televiziunea Română care a stârnit un val de critici. Mai mult, acesta solicită schimbarea din funcție a Doinei Gradea, Directorul TVR.

Scandal în Parlament după Revelionul TVR! Iulian Bulai: "TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie"
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2021   •   18:30

"În ultimele 7 luni, Guvernul României a dat redacțiilor de presă private aproximativ 40 de mil. €, pentru a scrie despre măsurile guvernului luate împotriva pandemiei. Am contestat constant ineficiența acestei măsuri. 

Acum 2 zile, pe banii noștri, TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirației." a scris inițial Iulian Bulai, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

"Ceva mai contraproductiv nu se putea. Dai tot anul 40 de mil. € ca să informezi lumea (ineficient), dar permiți dezinformare pe bani publici, la televiziunea publică, în plină pandemie. În prime time. De Revelion. Adică sabotezi măsurile de împiedicare a răspândirii bolii. Pe bani mulți. 
Voi chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a ne oferi un punct de vedere asupra acestei situații."

 Iulian Bulai a revenit cu un nou mesaj duminică și a anunțat că a stabilit o întâlnire cu Președintele CNA:

"Marți dimineață voi avea o întâlnire informală la Parlament cu președintele Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), doamna Monica Gubernat. 
În plină pandemie, toate instituțiile statului trebuie să lucreze împreună pentru a găsi soluții în a opri acest fenomen care ne afectează pe toți.

Discuția de marți va fi despre comunicarea și informațiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităților și sprijinirea comunicațională a unor măsuri de sănătate publică."

Marți dimineață voi avea o întâlnire informală la Parlament cu președintele Consiliului Național al Audiovizualului...

Posted by Iulian Bulai on Sunday, 3 January 2021

×
Subiecte în articol: revelion TVR parlament Iulian Bulai
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close