Antena 3 CNN Actualitate Scene emoționante la granița României: ”Toată lumea ne face poze și nu este plăcut să vezi un bărbat plângând”

Scene emoționante la granița României: ”Toată lumea ne face poze și nu este plăcut să vezi un bărbat plângând”

Granițele României sunt luate cu asalt în aceste zile și multe priviri se îndreaptă spre zonele respective. Au avut loc scene emoționante și miercuri, iar lacrimile și-au făcut și ele apariția.

Scene emoționante la granița României: ”Toată lumea ne face poze și nu este plăcut să vezi un bărbat plângând”
Sursa foto: Facebook/ Ambasada Israelului în România
de Cerasela Stafie    |    02 Mar 2022   •   22:42

Ambasada Israelului în România a împărtășit o poveste extrem de mișcătoare. Sute de evrei au intrat în România în aceste zile.

Oamenii au petrecut ore bune pe drum și au fot impresionați de cum au fost primiți în țara noastră. De asemenea, diplomații israelieni s-au deplasat și ei la punctele de trecere a frontierei pentru a întâmpina refugiații.

Miercuri a intrat în România un grup de evrei însoțiți de rabinul lor. Oamenii petrecuseră pe drum nu mai puțin de șapte zile și șapte nopți.

”Toată lumea ne face poze și nu este plăcut să vezi un bărbat plângând”, i-a șoptit, stânjenit, rabinul Dov Axelrod ambasadorului Israelului în România, David Saranga, imediat după ce a trecut granița cu familia lui, miercuri.

”Șapte zile fără somn, uneori prin adăposturi, alteori prin zgomotul bombardamentelor. De îndată ce au trecut astăzi granița dinspre Ucraina în România, au izbucnit în plâns. Curând, ochii noștri au fost și ei plini de lacrimi. Nu este plăcut să lași un rabin să plângă singur”, scrie Ambasada Israelului pe pagina oficială de Facebook.

Grupul își continuă călătoria spre Israel. Cel mai bătrân membru are 70 de ani, iar cel mai tânăr, doar șapte.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close