Antena 3 CNN Actualitate Scene șocante pe litoral! Patronul unui restaurant își amenința angajații cu o curea

Scene șocante pe litoral! Patronul unui restaurant își amenința angajații cu o curea

Scene șocante pe litoral! Patronul unui restaurant își amenința angajații cu o curea
Sursa foto: foto- Antena 3
18 Aug 2018   •   12:34

Scene șocante într-un local de la mare. Patronul unui restaurant din stațiunea Eforie Nord a fost surprins în timp ce își amenința angajații, cei mai mulți dintre ei minori, cu o curea. O turistă a făcut fotografii și le-a postat pe internet. 

Astfel de situații revoltătoare se petrec mai peste tot pe litoralul românesc. Întâlnim angajați care se plâng că li se vorbește urât, că sunt ținuți la serviciu peste program, că nu primesc salariile la timp sau chiar că sunt amenințați. 

Așa s-a întâmplat și la Eforie, unde această turistă a surprins un astfel de moment și a postat mai apoi pe rețelele sociale o situație extrem de gravă. Ospătarii de la acel restaurant din Eforie Nord se plâng că sunt amenințați și uneori chiar sunt agresați de către patron cu o curea.

 Din păcate, astfel de situații sunt greu de demonstrat dacă angajații nu merg să facă reclamații. Din acest motiv, autoritățile îi sfătuiesc să meargă imediat la Inspectoratul Teritorial de Muncă sau la Poliție și să reclame atunci când sunt agresați verbal sau fizic, astfel încât să poată fi declanșate anchete, iar vinovații să plătească.

 

×
Subiecte în articol: scene litoral restaurant
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close