Antena 3 CNN Actualitate Ultimul weekend de schi la munte. Prețurile în Poiana Braşov

Ultimul weekend de schi la munte. Prețurile în Poiana Braşov

În weekend se încheie sezonul de schi în Masivul Postăvaru. E ultimul weekend în care pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Braşov vor mai fi deschise.

Ultimul weekend de schi la munte. Prețurile în Poiana Braşov
Sursa foto: Primăria Municipiului Braşov/ Facebook
de Silvia Preda    |    20 Apr 2023   •   17:03

De duminică, inclusiv pârtiile din partea superioară a masivului vor fi închise, având în vedere condiţiile meteo nefavorabile pentru menţinerea stratului de zăpadă de pe pârtii din ultima perioadă, precum şi prognoza meteo, care anunţă temperaturi pozitive şi ploi.

În prezent, se schiază în condiţii acceptabile, de primăvară, pe pârtiile: Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roşu, cu ieşire la telescaunul Ruia.



Stratul de zăpadă bătută de pe pârtiile deschise schiului are între 10 şi 20 de cm.

Instalaţiile de transport pe cablu care vor funcţiona în următoarele zile sunt telegondola şi telescaunul Ruia, până la ora 16, respectiv, 15:45, a transmis Primăria Braşov.

Cât costă să schiezi de Paște în Poiana Brașov

Ca în fiecare sezon, există o gamă foarte largă de variante de ski-pass-uri, de la cele cu un număr fix de puncte la cele tip abonament, cu puncte nelimitate, dar cu valabilitate pe zile sau pe ore.

Tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, sunt reduse. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte).

Un punct de urcare este 5,5 lei, așadar pentru 10 puncte schiorii sunt nevoiți să scoată din buzunare 55 de lei.

Copiii până la 6 ani beneficiază de gratuitate la transportul pe cablu.

×
Subiecte în articol: Masivul Postăvaru schi poiana brasov
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close