Antena 3 CNN Actualitate Schimb de replici între Ludovic Orban și Violeta Alexandru: "Știți de ce v-am rugat să vă concentrați?"

Schimb de replici între Ludovic Orban și Violeta Alexandru: "Știți de ce v-am rugat să vă concentrați?"

În cadrul ședinței de Guvern de joi, premierul Ludovic Orban a întrerupt-o pe Violeta Alexandru în timp ce aceasta încerca să transmită că are deschiderea noului an școlar sub control.

Schimb de replici între Ludovic Orban și Violeta Alexandru: "Știți de ce v-am rugat să vă concentrați?"
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    10 Sep 2020   •   22:45

" Știți de ce v-am rugat să vă concentrați? Pentru acum va fi o situație dinamică. Situația în perioada stării de urgență și stării de alertă până la vacanța școlară a fost că toți au fost online. Acum e o situație foarte alertă, în care or să apară situații în care în mai multe localități din județ să asigurăm dreptul respectiv pentru părinți  pentru perioada cât funcționează o supendare a cursurilor", a spus Ludovic Orban în cadrul ședinței de Guvern.

”Sunt convins că sunteți pregătiți”

Așa este, este dinamică, dar este în baza deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care va declanșa în ceea ce ne privește tot mecanismul de plată pentru părinți. Deci suntem pregătiți și suntem atenți la tot ceea ce se întâmplă în teritoriu din punctul atribuțiilor noastre de vedere”, a replicat Violeta Alexandru. 

Mulțumesc, sunt convins că sunteți pregătiți!, a concluzionat premierul.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Violeta Alexandru
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close