Antena 3 CNN Actualitate Se închid pârtiile de schi din Poiana Brașov

Se închid pârtiile de schi din Poiana Brașov

Se închid pârtiile de schi din Poiana Brașov
Sursa foto: foto: pixabay.com
25 Mar 2016   •   09:10

Vremea nu a ţinut deloc cu schiorii în acest sezon, iar administratorii domeniul schiabil iau în calcul închiderea pârtiilor începând cu 1 aprilie, potrivit adevarul.ro.

Weekendul acesta ar putea fi ultimul în care se va putea schia în Poiana Braşov însă doar la altitudine. Sunt practicabile pârtiile Drumul Roşu şi Lupului în partea superioară a masivului Postăvaru. Chiar dacă a nins săptămâna aceasta în Poiana Braşov, stratul de zăpadă nu a fost suficient, iar instalaţii de zăpadă artificială nu au putut fi pornite.

Drumul Roşu este cea mai lungă pârtie din România şi are 5,3 kilometri lungime. Este ideală atât pentru amatorii de schi cât şi pentru snowboard. Pârtia Lupului are 2,62 kilometri lungime.

Schiorii au la dispoziţie telegondola şi telescaunul Ruia pentru a ajunge în partea superioară a Masivului Postăvaru. Biletul pentru urcare/coborâre cu telecabina sau telegondola este de 20 lei/călătorie pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare şi o coborâre este 35 de lei pentru adulţi şi 17 lei pentru copii.

În cazul cartelelor de acces, acestea vor putea fi achiziţionate şi/sau încărcate cu 6 până la 240 de puncte. Şase puncte costă 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei petru copii. Preţul scade dacă încărcaţi cu un număr cât mai mare de puncte. Pentru teleschiul Ruia se taxează câte 2 puncte la fiecare urcare, scrie Adevarul.

×
Subiecte în articol: poiana brasov schi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close