Antena 3 CNN Actualitate Seară tristă pentru fotbalul românesc. Belodedici: Ne-a lipsit Hagi

Seară tristă pentru fotbalul românesc. Belodedici: Ne-a lipsit Hagi

Seară tristă pentru fotbalul românesc. Belodedici: Ne-a lipsit Hagi
de S.T.    |    19 Noi 2013   •   23:12

Seară tristă pentru fotbalul românesc. Naţionala României nu a reuşit minunea. Elevii lui Piţurcă au ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, la finalul returului barajului cu Grecia.

Nici cei peste 50.000 de fanii nu i-au ajutat pe tricolori să întoarcă scorul de la Pireu.

Meciul de calificare la Campionatul Mondial din 2014 s-a terminat la egalitate pe Arena Naţională.

Adrian Ursu şi Mircea Badea au transmis, în direct, de pe teren.



"Ne entuziasmaserăm cu toţii după golul grecilor şi chiar am crezut că se poate reface diferenţa, dar nu a fost să fie."

"Părea destul de probabil să mai înscriem măcar un gol şi ne gândeam cât de mare ar fi fost frustrarea dacă încheiam partida cu o victorie insuficientă pentru calificare", a spus Adrian Ursu.

Ediţia specială Sinteza Zilei a continuat, la Antena 1, Antena 3 şi GSP TV, cu reacţii la cald, imagini şi declaraţii în exclusivitate.

Fostul internaţional Miodrag Belodedici a declarat, la finalul meciului, că se vede că Naţionala are probleme în a marca goluri.

"Dacă vrei să mergi la Campional Mondial sau dacă vrei câştigi un meci, trebuie să marchezi goluri. Ne-am apropiat puţin de poarta grecilor, dar parcă era aşa o apropiere întâmplătoare. Am văzut două faze, unu contra unu, şi cred că suferim la astfel de faze", a spus Belodedici.

Întrebat cine a lipsit, fostul internaţional a răspuns, fără ezitare: Gică Hagi!

Potrivit acestuia, România are nevoie de jucători precum Hagi.

"Avem nevoie să formăm jucători care să ştie să depăşească adversarul, să ştie să dribleze", a completat Belodedici.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, după ce reprezentativa României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, că, din păcate pentru noi, Grecia a fost mai bună în ambele meciuri.

"Chiar dacă astăzi meciul s-a terminat 1-1 şi noi am dominat aproape tot meciul, calificarea am pierdut-o la Atena. Primind trei goluri, era foarte greu de surmontat acest rezultat. Sigur, nu era imposibil", a spus Piţurcă.








×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close