Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță, dezvăluiri despre fotografiile de la Paris în care apar Udrea și Bica. Cine a avut interes să le publice

Sebastian Ghiță, dezvăluiri despre fotografiile de la Paris în care apar Udrea și Bica. Cine a avut interes să le publice

Sebastian Ghiță, dezvăluiri despre fotografiile de la Paris în care apar Udrea și Bica. Cine a avut interes să le publice
27 Mar 2018   •   00:05

Sebastian Ghiţă a precizat, într-un interviu, că zece oameni din Bucureşti ştiau că vor apărea pozele cu Elena Udrea şi Alina Bica din Franţa, fostul deputat precizând că nu el a făcut site-ul pe care au apărut fotografiile, dar că ştia de existenţa acestuia.

"Cineva care a avut un interes să influenţeze rezultatul din alegerile prezidenţiale, adică s-o pună pe Elena Udrea în urma Monicăi Macovei. (..) Nici Udrea şi Bica nu erau uşi de biserică. Şi sunt convins că Coldea i-a spus preşedintelui cu mult timp înaine: „Nu cu Bica, nu e bine. Nu e în regulă, domnule preşedinte”. Acea instituţie, DIICOT, va porni pe un drum mafiotic. Băsescu nu asculta de serviciu, asculta mai mult de Udrea. Şi dacă Coldea i-a pus preşedintelui în faţă un raport, cu opera, viaţa şi activitatea Bica - Udrea, cred că Băsescu a zis: „Da, dă-ne Coldeo poze. Fugiţi cu raportul ăsta de aici”. Coldea i-a zis: „Bine, vă facem un raport cu ce crede serviciul despre Bica şi pozele de la Paris”. Şi dacă i-au scris acolo hoţii, arabi, furturi, TVA-uri, te mir ce minuni, Băsescu mai, mai că nu a făcut infarct", a declarat Sebastian Ghiţă, într-un interviu difuzat de Evenimentul Zilei.

Solicitat să comenteze dacă, după părerea sa, Traian Băsescu i-a spus Elenei Udrea ce conţinea raportul SRI privind aceste poze, fostul parlamentar a declarat că e foarte posibil.

"Se poate, păreau că schimbă destul de multe informaţii. Se poate să-i fi spus, dar era irelevant. Cert e că au uitat de poze după ce au citit raportul (...) "E greu să te fereşti de SRI, să nu ştie SRI-ul ceva. Doar Bica şi cu Udrea erau naive. Udrea credea că dacă o pune pe Alina Bica şefă la DIICOT şi-a luat o procuratură pe persoană fizică şi fac arestări, vând dosare, iau dosare, pun dosare. Totuşi, într-un stat serios nu poţi lăsa pe cineva să tranzacţioneze dosare", a spus Ghiţă.

Fostul deputat a mai spus că scopul urmărit prin publicarea respectivelor poze era ca Elena Udrea să fie împiedicată să ajungă preşedinte, pentru că ar fi urmărit să-l desemneze pe Traian Băsescu premier. Totodată, Sebastian Ghiţă a mai spus că operaţiunea publicării respectivelor fotografii a aparţinut unor angajaţi din serviciile de informaţii, suspectându-l pe Florian Coldea.

"Erau mai multe persoane din Bucureşti care ştiau că o să apară poze cu Bica şi Udrea pe un site. Ştiau 10 inşi din Bucureşti. N-a ştiut nimeni că o să dispară, dar după ce şi-a luat fiecare pozele... site-ul ăsta a dispărut şi nici nu l-a mai găsit nimeni", a concluzionat fostul deputat.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close