x close

Sediul OTV percheziţionat din nou de procurorii DNA

14 Iul 2010   •   11:31
Sediul OTV percheziţionat din nou de procurorii DNA Foto: Antena 3

Sediul OTV din Militari este percheziţionat miercuri de procurorii DNA, în legătură cu dosarul în care Dan Diaconescu şi Doru Pârv sunt cercetaţi pentru şantaj şi ameninţare.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, percheziţiile ar avea legătură cu redeschiderea unui dosar din 2005 în care Dan Diaconescu era acuzat de fapte similare de către omul de afaceri Petru Paul Ţârdea . De altfel, Ţârdea a fost audiat miercuri la DNA în calitate de martor.

Dan Diaconescu şi Doru Pârv sunt acuzaţi de şantaj, complicitate la şantaj şi ameninţare. Ei au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile în dimineaţa zilei de 23 iunie. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au hotărât, două zile mai târziu, cercetarea lor în libertate.

Patronul OTV este acuzat că l-a ameninţat pe primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ, atât direct, cât şi prin intermediul lui Dorul Pârv, realizator la acelaşi post de televiziune, să îi dea 200.000 de euro pentru a nu dezvălui "opiniei publice fapte reale sau imaginare compromiţătoare pentru persoana respectivă, cum ar fi deţinerea unei importante averi nejustificate sau efectuarea de tranzacţii imobiliare ilicite".

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Dan Diaconescu perchezitii otv
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati