Antena 3 CNN Actualitate Şeful clanului Preda, demis din Ministerul Internelor. Fratele interlopului: BGS a pornit scandalul! (VIDEO)

Şeful clanului Preda, demis din Ministerul Internelor. Fratele interlopului: BGS a pornit scandalul! (VIDEO)

Şeful clanului Preda, demis din Ministerul Internelor. Fratele interlopului: BGS a pornit scandalul! (VIDEO)
Sursa foto: Adrian Preda
23 Feb 2009   •   12:36

Interlopul Eugen Preda, implicat în scandalul de sâmbătă seară de la un mall din Capitală, a fost adus luni la Judecătoria sectorului 6. Magistraţii trebuie să decidă dacă el va fi judecat în arest sau în liberatate, în condiţiile în care Judecătoria Sectorului 6 a decis ca alţi trei bărbaţi reţinuţi în acest caz să fie cercetaţi în stare de libertate.
Între timp, ministrul Internelor, Dan Nica, a anunţat măsurile care s-au luat împotriva lui Eugen Preda. Potrivit ministrului, Preda a fost demis atât din funcţia pe care o deţinea la Ministerul Internelor, cât şi din cadrul clubului Dinamo.
De asemenea, Dan Nica a anunţat că a dispus Corpului de control al Ministerului să facă o anchetă la clubul Dinamo din Braşov, în urma incidentului de sâmbătă seara.

Eugen Preda era legitimat la clubul Dinamo Braşov şi a fost de patru ori campion mondial la wushu. Chiar dacă se află în relaţii strânse cu lumea interlopă, el a reuşit să-şi păstreze până acum statutul de poliţist. Aceasta fiindcă, spun oficialii clubului Dinamo, nu au ştiut nimic de trecutul său violent.
Reprezentanţii firmei de pază care asigură securitatea mall-ului spun că angajaţii lor erau permanent ameninţaţi de gruparea condusă de Preda.
Duminică seara, Judecătoria Sectorului 6 a decis ca trei dintre persoanele reţinute să fie cercetate în stare de libertate.
Aflat la Judecătoria sectorului 6, fratele lui Eugen Preda a declarat că întregul incident de la complexul comercial din Militari a fost provocat de către firma BGS, în frunte cu directorul acesteia, Bogdan Oprea.
Adrian Preda (foto) susţine că, în anturajul firmei de pază, astfel de incidente sunt obişnuite.
Agenţii BGS "bat cu legitimaţie", a afirmat Adrian Preda.
"Scandalul a fost premeditat. Agenţii au apărut foarte repede. (...) Bogdan Oprea a sărit pe fratele meu. (...) Îl lovea pe Eugen cu picioarele şi în acelaşi timp îl filma cu telefonul", a mai declarat fratele lui Eugen Preda.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Dan Nica demis
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close