Antena 3 CNN Actualitate Şereş - audiat din nou la Parchet

Şereş - audiat din nou la Parchet

Şereş - audiat din nou la Parchet
31 Ian 2007   •   09:21
UPDATE: Fostul ministru al Economiei, Codruţ Şereş, este din nou audiat de procurori în dosarul privatizărilor din energie. La venirea la Parchet, Şereş a declarat că întrsaga anchetă nu este decât un circ mediatic. Fostul ministru speră ca măcar astăzi să vadă dosarul şi problele aduse împotriva lui. Codruţ Şereş a fost prezent, săptămâna trecută, pentru prima dată la Parchetul General după ce a fost pus sub învinuire la sfârşitul lunii decembrie de procurorii DIICOT.

Atunci nu a dat nicio declaraţie scrisă, ci doar a avut o discuţie cu anchetatorii şi a cerut să-şi vadă dosarul în vederea pregătirii apărării. Atunci fostul ministru a declarat că nu tot ce zboară se mănâncă şi nu tot ce scriu procurorii este adevărat. Parchetul Instanţei Supreme a început urmărirea penală împotriva lui Codruţ Şereş pentru sprijinirea unui grup infracţional cu caracter transnaţional şi a infracţiunii de trădare prin transmitere de secrete.

În afară de Codruţ Şereş, la Parchet se află pentru audieri şi Mihai Radu Donciu, fostul consilier al Ministrului Comunicaţiilor, şi el cercetat în dosarul privatizărilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close