Antena 3 CNN Actualitate Sexy funcționarele din minister

Sexy funcționarele din minister

Sexy funcționarele din minister
Sursa foto: Foto: Jurnalul.ro
21 Apr 2018   •   17:41

Sunt tinere, sunt frumoase, sunt sexy și lucrează în cele mai importante instituții ale statului și au venituri destul de bune. Este vorba de funcționare din Guvern, din Parlament și din alte instituții de stat.

Aurora Elena Candel este originară din Brăila și are experiență de trei ani în Guvern. A pornit ca și consilieră la Direcția de Privatizare și Administrare a Participațiilor Statului. La numai 26 de ani este numită administrator la Uzina Mecanică Sadu, fabrică de armament controlată de stat. După scurt timp, frumoasa brunetă ajunge și în Consiliu de Administrație a Avioane Craiova S.A. Potrivit declarației de avere, tânăra încasează venituri anuale de 30.000 de lei.

E bondă și e din Vaslui. Cristina Andronic a venit în Guvern în ianuarie anul trecut ca subsecretar de stat în Ministerul Românilor de Pretutindeni, apoi a ajuns la Ministerul Tineretului și Sportului. În octombrie 2015 era consultant parlamentar.

Mădălina Deaconescu a fost numită în iulie 2017 consilieră personală a ministrului Economiei, atunci Mihai Fifor, dar a părăsit acest post în martie 2018, nemaifiind probabil pe gusturile actulului deţinător al portofoliului, Dănuţ Andruşcă. Mădălina este fiica lui Daniel Deaconescu, liderul ALDE Galaţi, ea însăşi fiind secretar coordonator TLDE Bucureşti.

Alina Maria Pârâială este o altă prezenţă spectaculoasă din Guvernul României. Fost fotomodel, splendida brunetă a intrat în structurile guvernamentale încă din 2009, când era director de cabinet în Agenţia pentru Implementarea Proiectelor Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, pentru ca în 2014 să ajungă şefa de cabinet a fostului ministru al Transporturilor Dan Şova. Aşa începe fostul fotomodel să defileze prin Consiliul de Administraţie de la CFR SA şi CFR Marfă, apoi ca şefă de cabinet al unui secretar de stat din Ministerul Economiei, consilier la Ministerul Dezvoltării şi administrator la Salrom SA.

O altă blondă cu trecut de fotomodel este Andreea Maria Severa, actuala şefă a Serviciului Relaţii Internaţionale din Ministerul Tineretului şi Sportului. Fost manechin la Space Models, Andreea ajunge director de marketing la Fashion TV România în perioada 2011-2012, calitate în care era nelipsită din show-urile faraonice organizate de primarul Radu Mazăre în Mamaia. În 2014, Andreea Severa părăseşte strălucirea show-biz-ului pentru a se angaja şef serviciu la Primăria Pantelimon, apoi şef birou la Direcţia Generală pentru IMM-uri şi şef birou în Ministerul Mediului, iar din 2016 şef serviciu Marketing la Autoritatea Naţională pentru Turism.

×
Subiecte în articol: functionare editie de weekend
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close