Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Noi dezvăluiri explozive despre mafia imobiliară

Sinteza zilei. Noi dezvăluiri explozive despre mafia imobiliară

Sinteza zilei. Noi dezvăluiri explozive despre mafia imobiliară
de S.T.    |    25 Noi 2014   •   21:44

Credeaţi că aţi aflat în aceste zile tot ce e mai rău despre mafia imobiliara şi oamenii săi? Nici vorbă!

Mihai Gâdea a continuat, marţi, la Antena 3, seria dezvălurilor incredibile despre mafia care a ajuns până la vârful statului şi a prins în gheare România.

Prietena Elenei Udrea, Alina Bica, este omul mafiei imobiliare. Ea nu ar fi trebuit să fie procuror şef al DIICOT, ci trebuia să primească drept recompensă pentru ceea ce a făcut în calitate de secretar de stat în Ministerul Justiţiei funcţia de procuror general al României.

Vă amintim că, recent, procurorul şef al DIICOT, Alina Bica, a fost arestată pentru fapte de corupţie săvârşite în calitate de membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, în care a fost reprezentantul Ministerului Justiţiei.

Invitat în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", sociologul Marius Pieleanu a declarat că "lucrurile s-au strâns foarte mult către Elena Udrea".

"Toate drumurile duc către ea", a susţinut el.

Şi jurnalistul Adrian Ursu este de părere că Elena Udrea este implicată în această mafie imobiliară.

"Am informaţii că o ia Kovesi (Direcţia Naţională Anticorupţie-n.red.) pe Udrea Elena Gabriela. Ştiţi că există premii pentru întreaga activitate. Eu cred că există şi dosare pentru întreaga activitate", a spus jurnalistul.

"Vă aduceţi aminte că a existat o decizie a PMP care a zis că somează guvernul Ponta să îngheţe retrocedările? A zis că nu se mai poate cu mafia imobiliară din retrocedări. În campania electorală, Udrea Elena Gabriela, stâlpul mafiei imobiliare în partidul ei, a ieşit cu acest exerciţiu de tupeu maxim...să ceară verificarea la sânge a retrocedărilor şi îngheţarea despăgubirilor.(...) Ea care avea în partid cel puţin trei personaje implicate adânc în retrocedări...Tu fiind cu banii din retrocedări în casă să ai tupeul ăsta? Unde pui 19 milioane? Are un dressing mare, dar totuşi...te mai împiedici de punga cu bani. Măcar pentru acest tupeu merită să stai la reculegere şi post negru o vreme", a declarat Adrian Ursu.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close