Antena 3 CNN Actualitate Şocant: Imagini cu uciderea taximetristului bucureştean

Şocant: Imagini cu uciderea taximetristului bucureştean

Şocant: Imagini cu uciderea taximetristului bucureştean
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Feb 2011   •   12:24

Imagini şocante cu momentul în care a fost ucis, săptămâna trecută, un taximetrist pentru un loc de parcare. Şoferul a fost omorât în bătaie, în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Titan, de un tânăr cu care s-a certat din cauza unui loc de parcare, acesta fiind reţinut pentru omor calificat.

În imaginile pe pe camerele de supraveghere se observă cum cei doi bărbaţii au avut un schimb dur de replici, s-au înjurat, după care s-au îmbrâncit de mai multe ori.

Taximetristul, în vârstă de 59 de ani, a căzut la pământ, moment în care tânărul de 22 de ani l-a lovit cu picioarele în cap, până când acesta a murit. În scurt timp, la faţa a ajuns un echipaj de poliţie şi cei de la SMURD. Taximetristul nu a putut fi resuscitat pe taximetrist.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 13 la scurt timp după incident, el fiind cercetat pentru omor calificat. Tânărul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti - Secţia de Urmărire Penală şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Tânărul riscă o pedeapsă de la 15 la 25 de ani de închisoare.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close