x close

Adevărata faţă a prostituatelor românce din Italia. Ce se ascunde în spatele măştilor

28 Sep 2015   •   15:53
Adevărata faţă a prostituatelor românce din Italia. Ce se ascunde în spatele măştilor

Carmen Moise, reporter "În premieră", a stat de vorbă cu prostituatele românce din Rimini şi a spus povestea acestora la Antena3.

A descoperit însă cum toate afişează o mască: spun că sunt bine şi vor să stea în stradă; au un copil de crescut şi în cele din urmă se vor întoarce acasă.

Ce se întâmplă de fapt vedeţi în materialul de mai jos, prezentat în cadrul reportajului "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".


Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa şi le poţi vedea zi şi noapte, plimbându-şi trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreţuim profund şi le condamnăm fără procese de conştiinţă, dar nu ne interesează niciodată povestea lor.

Echipa "În Premieră" a filmat în Italia şi Spania, pe străzi şi în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneţilor români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraţie în masă şi, când măştile au căzut, ne-am înfiorat.

Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" şi află poveştile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

Citeşte mai multe despre:

In premiera prostituata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati