Antena 3 CNN Actualitate Social Trafic blocat și nervi întinși la maximum pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Capitală

Trafic blocat și nervi întinși la maximum pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Capitală

Aglomerație infernală, luni seară pe A2. Turiștii se întorc de pe litoral, astfel circulația se desfășoară în coloană de aproximativ un kilometru pe Autostrada Soarelui, București – Constanța, pe sensul către Capitală.

Trafic blocat și nervi întinși la maximum pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Capitală
01 Iun 2020   •   18:32

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța valorile de trafic sunt crescute, iar la km 92 (localitatea Dragoș Vodă, județul Călărași) către București, se circulă în coloană aproximativ un kilometru.

Tot pe autostrada A2 București – Constanța, traficul rutier se desfășoară în coloană, aproximativ 700 de metri, pe sensul către Capitală, în zona kilometrului 33 - localitatea Fundulea.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele de mașini să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

×
Subiecte în articol: Capitală autostrada Soarelui aglomeratie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close