Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă la Casa de Asigurări de Sănătate. Mai multe carduri au fost folosite fără știrea pacienților

Alertă la Casa de Asigurări de Sănătate. Mai multe carduri au fost folosite fără știrea pacienților

Alertă la Casa de Asigurări de Sănătate. Mai multe carduri au fost folosite fără știrea pacienților
27 Iul 2018   •   10:22

Alertă la Casa de Asigurări de Sănătate, după ce au existat mai pulte reclamații privind folosirea cardului fără acordul pacientului. Informația a fost dato de  preşedintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, precizând că vor fi verificate situaţiile respective şi vor fi recuperate eventualele prejudicii.

”Este foarte important să ne uităm cum este utilizat cardul de asigurare în sănătate. Sunt cazuri în care el ajunge să circule în momentul când pacientul ajunge să se interneze într-un spital sau are acces cineva cu codul PIN pe cardul respectiv. 

În momentul în care cu toţii vom avea responsabilitatea utilizării corecte a cardului de asigurări în sănătate, ne vom da seama că banii vor ajunge pentru o perioadă mai lungă. (…) Adică, din păcate, există unele situaţii în care cardul de asigurări în sănătate, fără ştirea pacientului, circulă. În situaţii de genul ăsta evident că vom dispune de toate controalele pentru a putea evidenţia şi a recupera eventualele prejudicii”, a declarat, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări în Sănătate (CNAS), Răzvan Vulcănescu, în cadrul unei conferinţe de presă dedicate Zilei Mondiale de luptă împotriva Hepatitelor, scrie libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: alerta CNAS carduri
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close