Antena 3 CNN Actualitate Social Anunțul Ministerului Transporturilor: Încep lucrările la un obiectiv de importanță majoră

Anunțul Ministerului Transporturilor: Încep lucrările la un obiectiv de importanță majoră

Anunțul Ministerului Transporturilor: Încep lucrările la un obiectiv de importanță majoră
Sursa foto: Foto: captura Youtube
05 Ian 2018   •   15:54

Ministerul Transporturilor a anunţat vineri că a fost emis, de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ordinul de începere pentru realizarea pasajului de la Domneşti, proiect estimat la 91,55 milioane lei, fără TVA.

CNAIR a emis în 5 ianuarie ordinul pentru realizarea obiectivului "Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti", potrivit ministerului.

”Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor”, se arată în comunicat.

În 10 mai 2017, CNAIR şi asocierea Straco Grup – Comnord – Specialist Consulting au semnat contractul. Valoarea contractului de lucrări este de 91,55 milioane lei, fără TVA, informează stiripesurse.ro.

Pasajul suprateran de la Domneşti va fi construit sub forma unui sens giratoriu suspendat. Prin realizarea acestei lucrari se urmăreşte, în principal, decongestionarea traficului şi fluidizarea circulaţiei pe centura Capitalei, unul dintre cele mai aglomerate drumuri din România.

×
Subiecte în articol: minister transporturi lucrari pasaj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close