x close

Prima reacție a lui Raed Arafat, după raportul Guvernului în cazul Colectiv

24 Mar 2016   •   19:53
Prima reacție a lui Raed Arafat, după raportul Guvernului în cazul Colectiv

Șeful SMURD, Raed Arafat, spune într-o postare pe Facebook, după raportul Guvernului în cazul incendiului de la Colectiv, că între el și premierul Dacian Cioloș nu există niciun conflict.

„Nu vreau să se înţeleagă, prin faptul că răspund la unele aspecte, că ar exista o problemă, ca persoană, între mine şi dl. prim-ministru, cum încearcă unii să insinueze”, precizează secretarul de stat Raed Arafat, joi, într-o postare pe Facebook.

Reacția vine după un raport al Corpului de control al Guvernului, potrivit căruia în cazul incendiului de la Colectiv nu s-au respectat proceduri.

Şeful Departamentului pentru situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a trimis premierului un răspuns la raportul Corpului de control al Guvernului pe tema incendiului de la Colectiv. 

„Referitor la răspunsul la raportul Corpului de Control al Guvernului, am dat ieri seară din partea DSU un răspuns documentat, tehnic, la aspectele care am considerat că trebuiesc clarificate. Nu vreau să se înțeleagă, prin faptul că răspund la unele aspecte, că ar există o problemă, ca persoană, între mine şi domnul prim-ministru, cum încearcă unii să insinueze. Era normal să răspund şefului Corpului de control în mod instituţional”, explică secretarul de stat Raed Arafat.

„Urmează să afişăm răspunsul integral, cu anexele, în mod public, pentru a da celor interesaţi posibilitatea să înţeleagă punctul nostru de vedere în ce priveşte unele aspecte din raportul Corpului de control”, a adăugat Arafat.

Publicarea raportului corpului de control al premierului în cazul incendiului de la clubul Colectiv din Capitală arată că intervenția de urgență în urma acestei tragedii a fost o acțiune necoordonată și cu elemente de improvizație ale autorităților.

Raport: Intervenția în cazul Colectiv, o acțiune necoordonată. ISU nu a respectat procedurile. Citiți întregul document

 

 

Referitor la raspunsul la raportul Corpului de Control al Guvernului, am dat ieri seara din partea DSU, un raspuns...

Posted by Raed Arafat on 24 Martie 2016

Citeşte mai multe despre:

Raed Arafat Club Colectiv
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati