Antena 3 CNN Actualitate Social Asistentă de la Spitalul din Suceava, cu ochii în lacrimi: Ni se ascunde adevărul, au teste, dar ne vor la muncă! Toți colegii vor să vorbească, dar le e frică!

Asistentă de la Spitalul din Suceava, cu ochii în lacrimi: Ni se ascunde adevărul, au teste, dar ne vor la muncă! Toți colegii vor să vorbească, dar le e frică!

Zeci de asistente medicale de la Spitalul Județean din Suceava au fost chemate să fie testate pentru ca mai apoi să li se spună că numai sunt teste. Cadrele medicale sunt revoltate și mărturisesc că șefii spitalului amână de fapt adevărul.

Asistentă de la Spitalul din Suceava, cu ochii în lacrimi: Ni se ascunde adevărul, au teste, dar ne vor la muncă! Toți colegii vor să vorbească, dar le e frică!
25 Mar 2020   •   10:26

Amână aceste teste ca să nu își piardă angajații în cazul în care aceștia ar trebui să se autoizoleze la domiciliu.

”Ne-au spus că nu mai sunt teste. Asistenta șefă plângea și ea și i-a spus că nu sunt teste. Adevărul este altul, sunt teste nu vor să ne mai facă teste ca să venim să lucrăm. Dacă vom fi testați suntem obligați să stăm în izolare 14 zile și atunci spitalul nu mai are oameni.

Fac asta doar ca să venim să lucrăm în continuare! Ce să facem?

Vă rog să mă credeți, vă spun cu mâna pe suflet, eu vreau doar să știu dacă familia mea are ceva. Dacă nu are, eu mă autoizolez și vin să lucrez, că nu îmi e greu. Sunt instruită. Am familie, am părinți în vârstă, am copil. Foarte mulți colegi vor să vorbească dar le e frică, le e frică pentru că toți avem familie, rate la bănci și ne trebuie locuri de muncă”, a spus o asistentă, sub protecția anonimatului, exclusiv pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Suceava coronavirus asistenta

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close