Antena 3 CNN Actualitate Social Atac cu cuțitul într-un mall din București. Un voluntar de la Crucea Roșie a fost amenințat | Tâlharii sunt căutați de polițiști

Atac cu cuțitul într-un mall din București. Un voluntar de la Crucea Roșie a fost amenințat | Tâlharii sunt căutați de polițiști

Scene teribile într-un mall din București. Un voluntar de la Crucea Roșie a fost atacat, la cumpărături, și amenințat cu un cuțit. Tâlharii sunt acum căutați.

Atac cu cuțitul într-un mall din București. Un voluntar de la Crucea Roșie a fost amenințat | Tâlharii sunt căutați de polițiști
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    31 Dec 2022   •   12:47

Secția 5 de poliție din București a fost depusă o plângere pentru loviri, amenințare, dar și alte violențe. Asta după ce bărbatul, cel care a făcut această plângere, a spus povestea și coșmarul prin care a trecut.

Mai exact, în momentul în care se afla într-un cunoscut magazin din București, vorbim despre un magazin alimentar, iată că acesta a fost atacat de o persoană necunoscută, care inițial i-ar fi cerut bani.

Persoana respectivă se dădea drept o persoană care avea probleme cu vederea.

Când victima și-a dat seama că este vorba despre o înșelăciune, agresorul a acționat și i-a arătat acestuia cuțitul pe care victima spune că l-a văzut, moment în care o altă persoană a intervenit, iar atunci omul a fost agresat de bărbatul înarmat în magazinul respectiv.

Este depusă în momentul de față o plângere pentru amenințare, loviri, dar și alte violențe, la Secția 5 de poliție și așteptăm să vedem ce va face poliția în acest sens.

Victima spune că a avut noroc și că printr-o minune a scăpat din mâinile acestuia, iar asta pentru că ar fi putut chiar să își piardă viața.

×
Subiecte în articol: mall din București atac cu cuțitul
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close