Antena 3 CNN Actualitate Social Carmen Iohannis a ieșit cu elevii de la clasa la care e dirigintă. Ce activități au avut

Carmen Iohannis a ieșit cu elevii de la clasa la care e dirigintă. Ce activități au avut

Carmen Iohannis a ieșit cu elevii de la clasa la care e dirigintă. Ce activități au avut
Sursa foto: Foto: Facebook/Carmen Iohannis
22 Sep 2018   •   15:00

Carmen Iohannis şi-a dus elevii de la clasa la care este dirigintă la un antrenament de tenis, cu ocazia Sibiu Open 2018, care se desfăşoară în aceste zile.

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu şi în acest an este dirigintă la clasa a IX-a, scrie news.ro.

”Am zis să începem cu sportul, pentru că vrem să dăm un semnal că sportul este foarte important pentru tineri, pentru vârstnici, pentru orice vârstă şi mai ales că tenisul este un sport frumos, elegant, plăcut tuturor şi dacă tot avem Sibiu Open atunci de ce să nu profităm de el. Sper că după ora asta de dirigenţie în aer liber, mulţi dintre elevii mei se vor apuca de orice sport, nu contează, dar şi de tenis”, le-a declarat Carmen Iohannis jurnaliştilor.

Soţia preşedintelui a fost întrebată dacă urmează şi o excursie la Cotroceni, ea răspunzând: ”Da, dacă o să mi-o ceară, dacă o să ne hotărâm să facem o excursie la Bucureşti, sigur o să vizităm şi Cotroceniul”.

×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis elevi clasa
Parteneri
Andrew Tate, primul videoclip pe Twitter după 3 luni de arest
x close