Antena 3 CNN Actualitate Social Cât a costat eșecul României de la Eurovision. PNL acuză conducerea TVR de vacanţe pe bani publici

Cât a costat eșecul României de la Eurovision. PNL acuză conducerea TVR de vacanţe pe bani publici

Cât a costat eșecul României de la Eurovision. PNL acuză conducerea TVR de vacanţe pe bani publici
15 Mai 2018   •   15:05

Conducerea TVR este acuzată de PNL de faptul că a mers în vacanţe pe bani publici. 

Preşedintele comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor a subliniat faptul că, potrivit decontului, delegaţia română pentru Eurovision a fost formată din 24 de persoane, însă doar şase erau membri ai formaţiei care a concurat. 

În total, peste 200.000 de lei au fost cheltuiţi, din bugetul TVR, pentru deplasarea la Lisabona, plus taxa de participare de peste 670.000 de lei. Toate aceste cheltuieli au fost făcute pentru semifinala Eurovision, etapă de care România nu a reuşit să treacă.

Potrivit libertatea.ro, aproape un milion de lei a plătit TVR pentru participarea şi deplasarea la Eurovision. 

Sumele apar în decontul prezentat comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, iar pentru deplasarea la Lisabona s-au plătit 214.0111 lei. Din delegaţie au făcut parte 24 de persoane, dintre care şase erau membrii trupei care a concurat. În acest context, liberalii acuză conducerea televiziunii publice de vacanţe pe bani publici.

Pe lângă cei peste 200.000 de lei pentru deplasarea la Lisabona, TVR a mai achitat şi 670.000 de lei pentru taxa de participare. Raportul de activitate al TVR, împreună cu acest decont, vor fi luate în discuţie de comisiile de cultură, săptămâna viitoare.

×
Subiecte în articol: România Eurovision esec PNL conducere TVR
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close