Antena 3 CNN Actualitate Social Caz revoltător în Buzău. Un poliţist a fost înregistrat în timp ce agresa un adolescent

Caz revoltător în Buzău. Un poliţist a fost înregistrat în timp ce agresa un adolescent

Caz revoltător în Buzău. Un poliţist a fost înregistrat în timp ce agresa un adolescent
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Feb 2018   •   10:55

Ajutorul şefului de post din Cernăteşti este acuzat de un adolescent din comună că l-ar fi agresat fizic şi verbal în timpul unei audieri desfăşurate în incinta postului de poliţie din localitate. IPJ Buzău a confirmat că există o anchetă deschisă de Parchet sub aspectul celor reclamate de minor. 

Băiatul de 17 ani a reuşit să înregistreze discuţia cu persoana despre care spune că este ajutorul şefului de post din comună.

Mihai, adolescentul de 17 ani implicat în acest caz, a fost luat la postul de Poliţie din Cernăteşti după ce acesta ar fi provocat un incident în centrul satului. Minorul l-a scuipat şi înjurat pe un bărbat cu probleme psihice, scenă surprinsă de o cameră de supraveghere a primăriei. Mihai a fost luat la postul de poliţie unde, spune el, a fost înjurat de mamă şi lovit cu palma şi cu pumnul de către ajutorul şefului de post, dovadă fiind o înregistrare audio.

Mihai locuieşte în Cernăteşti alături de bunicul său, după ce mama lui a plecat la muncă în străinătate, iar tatăl i-a părăsit. Despre el, lumea spune că nu este deloc uşă de biserică, potrivit adevarul.ro.

IPJ Buzău a confirmat că la Parchet a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru clarificarea celor relatate de minor. La rândul său, tânărul susţine că va merge să îşi caute dreptatea în instanţă. 

×
Subiecte în articol: Buzau adolescent politist
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close