Antena 3 CNN Actualitate Social Caz revoltător în județul Suceava. Un adolescent a luat la bătaie un poliţist şi a devastat maşina Poliţiei

Caz revoltător în județul Suceava. Un adolescent a luat la bătaie un poliţist şi a devastat maşina Poliţiei

Caz revoltător în județul Suceava. Un adolescent a luat la bătaie un poliţist şi a devastat maşina Poliţiei
13 Feb 2018   •   20:14

Scene incredibile într-o localitate din Suceava! Un poliţist a fost luat la bătaie de un minor, care a lovit apoi cu o scândură şi maşina de Poliţie. După scandalul din Scheia, procurorii nu au reuşit să-l reţină pe adolescentul turbulent.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au instituit măsura controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile faţă de inculpatul minor Mugurel Emanuel M. sub aspectul comiterii a două infracţiuni de ultraj şi a unei infracţiuni de distrugere, informează moitorulsv.ro.

Din probele administrate la dosar, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că la data de 3 februarie 2018, în jurul orei 18.00, în timp ce un echipaj de poliţie a intervenit la un incident petrecut în satul Scheia, Mugurel Emanuel M. l-a agresat fizic pe agentul de poliţie B.D. cu pumnul în zona obrazului stâng. În acelaşi context, a proferat ameninţări cu acte de suprimare a vieţii agenţilor de poliţie B.D. şi T.C., lovind totodată cu o scândură din lemn de o lungime de 2,30 de metri autospeciala de poliţie care a intervenit la incident, creând astfel distrugeri la nivelul parbrizului şi a rampei de semnalizare, arată IPJ Suceava.

×
Subiecte în articol: Suceava adolescent bătaie Politie masina
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close