Antena 3 CNN Actualitate Social Caz tulburător în Dâmbovița. O familie a stat zile întregi cu mortul în casă şi l-a condus pe ultimul drum pe braţe

Caz tulburător în Dâmbovița. O familie a stat zile întregi cu mortul în casă şi l-a condus pe ultimul drum pe braţe

Caz tulburător în Dâmbovița. O familie a stat zile întregi cu mortul în casă şi l-a condus pe ultimul drum pe braţe
Sursa foto: Foto: captură Observator.tv
10 Aug 2017   •   10:54

Un sat din Dâmboviţa a fost distrus de alunecări de teren, iar singura cale de acces pentru a ajunge la civilizaţie este o potecă. Drumul este foarte îngust unde intră o singură persoană.

Potrivit observator.tv, o familie din satul din Dâmboviţa a trecut prin clipe groznice după ce ruda lor în vârstă de 82 de ani a murit. Oamenii nu au putut să o ducă la cimitir zile întregi din cauza drumului distrus de alunecările de teren. 

Într-un final, au reuşit să găsească cinci oameni de nădejde într-un sat învecinat. Drumul, însă, n-a fost deloc uşor, ba chiar periculos. Bărbaţii au încercat să care coşciugul pe o potecă pe care intră doar o persoană, fără să cadă în prăpastie.

Pe aceeaşi potecă merg şi copiii spre grădiniţă. Oamenii din Cârlăneşti spun că situaţia este şi mai gravă iarna când sunt, practic, uitaţi de lume. Autorităţilor le-a fost semnalată această problemă.

Poate la următoarele alegeri au mai mult noroc. Mai ales că sunt oameni care nu au mai ajuns în partea cealaltă a satului de 3 ani de zile.

×
Subiecte în articol: alunecari de teren drum
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close