Antena 3 CNN Actualitate Social Ce a apărut la locul accidentului unde a murit Dan Condrea

Ce a apărut la locul accidentului unde a murit Dan Condrea

Ce a apărut la locul accidentului unde a murit Dan Condrea
de M.Z.    |    23 Sep 2016   •   18:38

La aproape patru luni de la moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, la locul accidentului a apărut o cruce din lemn, care este plasată pe copacul de care s-a izbit autoturismul omului de afaceri, potrivit Cancan.ro.

Pe crucea improvizată nu este inscripţionat numele omului de afaceri, dar nici data de naştere sau data morţii, aşa cum se obişnuieşte să se scrie.

Dan Condrea a murit într-un accident rutier în urmă cu câteva luni, dar discuţiile despre accidentul în care a decedat nu par să se termine prea curând. Specialiştii de la Institutul de Medicină Legală au confirmat că victima accidentului din Corbeanca este Dan Condrea, după nouă zile de la tragedie.  

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close