Ce vrea Firea să facă din Primăria Capitalei. "În perioada următoare voi propune...”

de M.Z.    |    01 Sep 2016   •   22:35
Ce vrea Firea să facă din Primăria Capitalei. "În perioada următoare voi propune...” Foto: Facebook

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat că va propune Consiliului General al Capitalei adoptarea unei organigrame a Primăriei care să semene foarte cu mult cu cea a primăriei din Viena. 

"În perioada următoare voi propune Consiliului General noua structură a organigramei Primăriei Generale a Capitalei, o organigramă care vreau să semene foarte mult - aproape până la identitate - cu organigrama Primăriei din Viena. Am cerut acceptul, pentru a nu fi acuzaţi de plagiat, ambasadorului Austriei la Bucureşti, cu care m-am întâlnit, iar în luna octombrie sunt invitată oficial la Viena de către primarul Vienei - o capitală extrem de bine organizată, curată, care nu poate fi contestată ca sistem de administrare; fără ţânţari, fără şobolani, cu multe spitale, cu multe şcoli", a declarat Firea, pentru B1 Tv. 

Ea a anunţat de asemenea că în viitoarea structură a PMB ar urma să existe şi un departament care se va ocupa de prevenirea actelor de corupţie. 

"În această organigramă vom avea un departament, în premieră în România, care se va ocupa exact de prevenirea actelor de corupţie, în sensul de verificare a tuturor acţiunilor care se desfăşoară în primărie şi care vizează cheltuirea banului public. Va fi o direcţie preventivă", a menţionat ea. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close