Antena 3 CNN Actualitate Social Dumitru Costin (BNS): Ce vi s-a întâmplat e comparabil cu descinderile de la Dragonul roșu

Dumitru Costin (BNS): Ce vi s-a întâmplat e comparabil cu descinderile de la Dragonul roșu

18 Feb 2016   •   19:51
Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), a comparat modul în care a intervenit ANAF luni, la sediul Antena 3, cu niște descinderi de la un en-gross cunoscut.
 
”Ceea ce vi s-a întâmplat aici, în opinia mea, reprezintă exces de zel, abuz de putere, demonstrație de forță, comparabil cu descinderile care au loc la Dragonul roșu”, a spus Dumitru Costin, preşedintele BNS, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
De asemenea, șeful BNS spune că ANAF este sub control politic.
 
”Și în acest timp, ANAF și alte instituții sunt sub un control politic excesiv, sunt instrumente politice”, a mai comentat Costin.
 
Totodată, preşedintele Blocului Naţional Sindical este de părere că Antena 3 ar trebui să facă plângere penală împotriva celor de la ANAF, așa cum a spus Radu Tudor, referindu-se la reprezentanții Fiscului care au venit luni la sediul televiziunii și au legitimat oameni.
 
 
Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 
Fiscul şi-a trimis echipe de agenţi care au luat la verificat birou cu birou sediul administrativ al Antenei 3 din strada Gârlei. 
 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.

×
Parteneri
A murit Ionuţ, tânărul ajuns în comă după o durere de măsea
x close