Antena 3 CNN Actualitate Social Dan Voiculescu, mesaj pentru Emanuel, eroul care și-a salvat surorile: Curajul va fi începutul biruinței

Dan Voiculescu, mesaj pentru Emanuel, eroul care și-a salvat surorile: Curajul va fi începutul biruinței

Dan Voiculescu, mesaj pentru Emanuel, eroul care și-a salvat surorile: Curajul va fi începutul biruinței
07 Dec 2016   •   17:21

Dan Voiculescu i-a transmis un mesaj lui Emanuel, puștiul-erou care și-a salvat surorile din flăcările care i-au mistuit casa.

Emanuel a primit de Sărbători ceea ce își dorea, o casă nouă și toate cele trebuincioase pentru familia sa. Întreaga poveste o puteți citi AICI.

”M-a impresionat foarte mult povestea lui Emanuel, băiețelul de numai 6 ani din Vaslui care și-a salvat surorile mai mici din flăcări.

Curajul acestui copil reprezintă, pentru noi toți, o lecție extraodinară de viață, o confirmare a definiției pe care Iorga o dă acestei virtuți: ”Curajul e vederea peste propria ființă și peste orice primejdie a unui scop”.

Cu toții ar trebui să luăm ca exemplu atitudinea lui Emanuel, băieţelul-salvator. Remarcabilă a fost și mobilizarea familiei Intact, a Fundației Mereu Aproape, a Sandrei și a românilor de rând care sunt de multe ori solidari în față unor astfel de tragedii.

Povestea lui Emanuel are un final fericit. Emanuel are acum o nouă șansă la o viață normală. A primit de la Fundația Mereu Aproape o casă frumoasă.

Deși e prea mic să realizeze, îl asigur pe Emanuel că întotdeauna curajul va fi începutul biruinței” scrie Dan Voiculescu pe blog.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close