Antena 3 CNN Actualitate Social Descinderi la transfuzii. Un medic și o asistentă, prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă sânge la negru unui ofițer DGA sub acoperire

Descinderi la transfuzii. Un medic și o asistentă, prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă sânge la negru unui ofițer DGA sub acoperire

Descinderi la transfuzii. Un medic și o asistentă, prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă sânge la negru unui ofițer DGA sub acoperire
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Mar 2017   •   13:34

Update:  Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie din Criova au descins miercuri, 15 martie, la Centrul de Transfuzii Sangvine Craiova pentru a ancheta o presupusă de reţea specializată în vânzarea de sânge la negru.

Percheziţiile DGA vizează mai mulţi angajaţi ai Centrului de Transfuzii din Craiova implicaţi în vânzarea la negru a unor rezerve de sânge către persoane private.

Potrivit primelor informaţii, ofiţerii au surprins în flagrant o tranzacţie între un medic şi o asistentă de la centru şi un ofiţer DGA sub acoperire.


Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/craiova/sange-vandut-negru-centrul-transfuzii-sangvine-craiova-medic-asistenta-prinsi-flagrant-plasand-marfa-unui-ofiter-1_58c923e65ab6550cb859707e/index.html

Știre inițială: Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Craiova, efectuează, miercuri, percheziţii la Centrul Regional de Transfuzii Sangvine din Craiova. Există suspiciuni că angajații vindeau sânge.

La această oră, procurorii DNA Craiova fac verificări la Centrul Regional de Transfuzii Sangvine și ridică documente.

Deocamdată, procurorii nu au oferit informaţii legate de cauza în care se fac percheziţiile.

Perchiziţia la Centrul de Transfuzii Craiova vine la trei săptămâni după ce poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au început o anchetă la Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova pentru moarte suspectă, după ce conducerea unităţii spitaliceşti a sesizat organele penale cu privire la faptul că doi pacienţi ar fi decedat în condiţii suspecte în urma unor transfuzii.

O femeie de 81 de ani şi un bărbat de 67 de ani ar fi decedat în urma transfuziilor care le-au fost făcute la Spitalul "Filantropia".
 

×
Subiecte în articol: sange
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close