Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii despre unul dintre criminalii triplului asasinat din Călărași. Cum se comporta fiul adoptiv al familiei

Detalii despre unul dintre criminalii triplului asasinat din Călărași. Cum se comporta fiul adoptiv al familiei

Detalii despre unul dintre criminalii triplului asasinat din Călărași. Cum se comporta fiul adoptiv al familiei
13 Noi 2018   •   08:38

Criminalul care a comis teribilul triplu asasinat de la Călărași ar fi fiul adoptiv al familiei, Alexandru Dan, unul dintre cei trei tineri suspecți reținuți deja de poliție.

Rudele victimelor din triplul asasinat de la Călărași au spus că acesta a fost crescut de la două luni de familia ucisă acum cu bestialitate, dar bătrânii nu s-au mai putut înțelege cu el, din pricina comportamentului agresiv. Bărbatul ucis, Nicu Popescu, n-a mai fost de acord să-l primească în casă, dar soția lui, Tudora, și fata lor, Vasilica, i-au luat apărarea copilului.

Băiatul voia întotdeauna bani și nu sume mici. A existat un caz în care a cerut 500 de milioane de lei (vechi). Bărbatul ucis n-a vrut să-i dea, deși soția și fata lui au insistat să-l ajute pe copil, scrie libertatea.ro.

„Au vrut să ajute un copil. Au ajutat copilul și l-au omorât. Au avut multe probleme cu el. Au furat mașina unei nepoate. Chiar și în seara asta au furat mașina. L-au crescut de la 2 luni până la 14 ani, când nu s-au mai înțeles cu el”, a dezvăluit Vasile Popescu, nepotul bărbatului ucis.


 

×
Subiecte în articol: detalii criminal Calarasi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close