Antena 3 CNN Actualitate Social Dosar penal la Giurgiu, după ce trei deținuți au fost eliberați din greșeală. Doar doi dintre ei au fost prinși

Dosar penal la Giurgiu, după ce trei deținuți au fost eliberați din greșeală. Doar doi dintre ei au fost prinși

Dosar penal la Giurgiu, după ce trei deținuți au fost eliberați din greșeală. Doar doi dintre ei au fost prinși
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Noi 2017   •   17:03

Update: Dosar penal la Giurgiu, după ce trei deținuți au fost eliberați din greșeală. Polițiștii au deschis un dosar penal în rem pentru neglijență în serviciu, pentru o situație extrem de gravă.

Doar doi dintre deținuți au fost prinși. Ceea ce se întâmplă cu cel de-al treilea este destul de grav, pentru că polițiștii chiar dacă s-ar întâlni cu el, nu au o hârtie pe baza căruia să îl poată aresta. În plus, se crede că bărbatul a plecat deja din țară.

Știre inițială: Trei deținuți au fost eliberați din greșeală din Penitenciarul Giurgiu, în baza legii recursului compensatoriu. Autoritățile nu au ținut cont de faptul că un corp al închisorii fusese modernizat. Unul dintre condamnații eliberați din greașeală este un cetățean străin care ar fi plecat din țară.

 Președintele Federaţiei Sindicatelor din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Sorin Dumitraşcu, a explicat că este doi dintre deținuții eliberați din greașeală au fost deja prinși, iar un altul, care este cetățean străin, ar fi plecat din țară

×
Subiecte în articol: eliberare deținuti
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close