Antena 3 CNN Actualitate Social Două persoane din Călărași i-au atacat pe polițiștii care îi verificau. Le-au rupt echipamentul de protecție și i-au lovit cu un lemn

Două persoane din Călărași i-au atacat pe polițiștii care îi verificau. Le-au rupt echipamentul de protecție și i-au lovit cu un lemn

Situație revoltătoare în Călărași. O femeie și un bărbat care nu dețineau declarație pe propria răspundere i-au atacat pe polițiștii care îi verificau.

Două persoane din Călărași i-au atacat pe polițiștii care îi verificau. Le-au rupt echipamentul de protecție și i-au lovit cu un lemn
Sursa foto: Foto: Politia Romana/ Facebook
09 Apr 2020   •   15:05

Potrivit informațiilor, cei doi le-au rupt materialele de protecție și au atacat forțele de ordine cu un lemn. Cei doi inculpați au fost reținuți de polițiști.

”La data de 09.04.2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, faţă de inculpaţii:  

 T.L., de sex femeiesc, în vârstă de 49 ani,  pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, prev. de art. 257 alin.1 şi 4 cu referire la art. 193 alin.1 din C.p., ultraj, prev. de art. 257 alin.1 şi 4 cu referire la art. 206 alin.1 din C.p. şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 din C.p., totul cu aplic. art. 38 alin.2 din C.p.,  şi T.L., de sex bărbătesc, în vârstă de 28 ani pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj, prev. de art. 257 alin.1 şi 4 cu referire la art. 206 alin.1 din C.p., ambele cu aplic. art. 38 alin.1 din C.p. şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 din C.p., totul cu aplic. art. 38 alin.2 din C.p..

În fapt, s-a reţinut că la data de 08.04.2020, inculpatul T.L. a părăsit locuinţa de domiciliu fără a completa o declaraţie pe propria răspundere, conform ordonanţelor militare emise pe perioada instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, ocazie cu care a fost depistat de persoanele vătămate Ş.I. şi B.C.B, ambii în calitate de lucrători de poliţie în cadrul I.P.J. Călăraşi.  

La scurt timp, la faţa locului şi-a făcut apariţia şi inculpata T.L., care împreună cu inculpatul T.L., au adresat multiple ameninţări cu acte de violenţă, celor două persoane vătămate.

În continuare, inculpata T.L. a smuls şi distrus echipamentul de protecţie purtat de persoana vătămată Ş.I., iar inculpatul T.L. a fugit în curtea unui imobil din apropiere, întorcându-se înarmat cu un obiect contondent din lemn, cu care a atacat persoanele vătămate  Ş.I. şi B.C.B.

La data de 08.04.2020, faţă de inculpaţii T.L. şi T.L., a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 09.04.2020 să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din carul Judecătoriei Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că pe întreg parcursul procesului penal, inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de  Codul de Procedură Penală şi precum şi de prezumţia de nevinovăţie.”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

×
Subiecte în articol: Calarasi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close