Antena 3 CNN Actualitate Social Dramă fără margini. Un adolescent și-a pierdut ambele picioare în timpul unei curse cu mașini

Dramă fără margini. Un adolescent și-a pierdut ambele picioare în timpul unei curse cu mașini

Dramă fără margini. Un adolescent și-a pierdut ambele picioare în timpul unei curse cu mașini
Sursa foto: Foto: ladbible.com
20 Apr 2017   •   19:57

Billy Monger este un pilot de curse care și-a pierdut ambele picioare într-un accident cumplit.

La doar 17 ani, adolescentul, dublu premiat în campionul britanic, a fost implicat într-o coliziune de mare viteză, în timp ce concura la Donington Park în Derby.

Potrivit ladbible.com, incidentul îngrozitor a fost capturat de aparatul de fotografiat de la bord și difuzat la televizor, unde mii de oameni urmăreau momentul.

Imaginile au arătat cum vehiculul său se ciocnește cu o altă mașină, condusă de echipa finlandeză Patrik Pasma, care a fost dusă la spital alături de Billy.

”JustGiving” este o pagină ce a fost creată de familia Monger și de conducătorul auto Tom Ingram pentru a susține adolescentul "extrem de talentat".

Descriind incidentul ca fiind unul dintre cele mai "terifiante accidente", pagina relateză modul în care Billy a rămas "luptându-se pentru viața sa", iar acum se confruntă cu o "provocare uriașă de a se recupera și de a se întoarce la o viață plină și activă".

"Plin de viață, Billy este unul dintre acei oameni care aprinde instantaneu o cameră. Perspectiva lui pozitivă și plină de viață asupra vieții nu este doar enormă, ci și incredibil de inspirată și este fenomenal să vezi cât de respectat și de iubit este Billy”, au spus autorii paginii JustGiving.

×
Subiecte în articol: adolescent pilot accident masina curse
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close