Antena 3 CNN Actualitate Social Echipa „În premieră”, la cea mai mare împădurire din România. Carmen Avram: Îmi place să fiu acolo unde se face istoria

Echipa „În premieră”, la cea mai mare împădurire din România. Carmen Avram: Îmi place să fiu acolo unde se face istoria

Echipa „În premieră”, la cea mai mare împădurire din România. Carmen Avram: Îmi place să fiu acolo unde se face istoria
21 Apr 2018   •   13:41

La evenimentul din Parcul Eroilor a venit și Carmen Avram, realizator „În premieră”, care a plantat a plantat trei stejari și toți au fost dedicați eroilor de la Mărășești.

„Unul este pentru bunicul meu care a luptat în zona asta, din păcate, a murit înainte să mă nasc eu. Mi-ar fi plăcut să îi cunosc pe unii dintre ei, mi-ar fi plăcut să îmi povestească. Îmi place să fiu acolo unde se face istoria. În toamnă, spuneam că m-a șocat să am ținut pământul acesta în mână și că în el e ADN românesc”, a spus Carmen Avram.

Citește și: Parcul Memoriei Naționale prinde viaţă! 335.000 de stejari, câte unul pentru fiecare erou

50 de mii de stejari au fost plantaţi anul trecut în luna noiembrie, în cadrul proiectului derulat de Antena 3. Alături de aceştia, alți 115 mii de puirți de stejari vor fi plantaţi sâmbătă, câte unul pentru fiecare erou care a căzut pe front. 

Proiectul iniţiat de Antena 3 este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Vrancea în parteneriat cu Romsilva şi MApN.

×
Subiecte în articol: carmen avram In premiera
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close