Antena 3 CNN Actualitate Social Fetița lui Christian Sabbagh, în stare gravă după un medicament pentru răceală. ”Jur pe Dumnezeul meu că voi merge până în pânzele albe”

Fetița lui Christian Sabbagh, în stare gravă după un medicament pentru răceală. ”Jur pe Dumnezeul meu că voi merge până în pânzele albe”

Fetița lui Christian Sabbagh, în stare gravă după un medicament pentru răceală. ”Jur pe Dumnezeul meu că voi merge până în pânzele albe”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial
de M.Z.    |    25 Apr 2017   •   16:06

Jurnalistul Christian Sabbagh traversează o perioadă dură, după ce fetița sa a ajuns în stare critică de la un banal medicament împotriva răcelii.

Copilul meu se afla în stare gravă, dar jur pe Dumnezeul meu că voi merge până în pânzele albe. Acum înțeleg de ce DNA-ul e o instituție hulită în România, reține prea mulți oameni care fac rău!”, a scris jurnalistul pe rețeaua de socializare.

Fețița, de numai o lună, a răcit și a făcut febră foarte mare. Părinții au dus bebelușul la Spitalul Grigore Alexandres, unde medicul de gardă le-a recomandat să administreze copilului un medicament, după o așteptare de două ore.

După ce i-a fost administrat medicamentul, copilului i s-a făcut și mai rău iar acum se află internat în spital în stare gravă, spune Sabbagh.

"În noaptea de miercuri spre joi, mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgență pentru copii Grigore Alexandrescu. "Avea doar o banală febră", după cum s-a exprimat medicul de gardă. După două ore de așteptare, ne-a trimis acasă, cu recomandarea să-i administrăm, timp de 3 zile, Panadol. Astăzi (luni - n.r.), fiica mea se afla internată, în stare gravă, la un spital privat! Eu, în calitate de jurnalist, răspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic răspunde în fața cuiva? Indiferent de cum se va acoperi în acte, nu voi lăsa lucrurile așa. Pentru că durerea mea este și durerea a mii de părinți. Nu am spus nimănui cine sunt și nici nu am intervenit la cineva. Se poate observa de pe camerele de supraveghere", a povestit jurnalistul pe contul său de Facebook.

×
Subiecte în articol: copil raceala
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close