Antena 3 CNN Actualitate Social Chef Florin Cârnicianu, reteţe delicioase cu mâncarea rămasă de Paşte

Chef Florin Cârnicianu, reteţe delicioase cu mâncarea rămasă de Paşte

Chef Florin Cârnicianu a arătat la Antena 3 ce putem să facem cu mâncarea rămasă după Paște. Nu o aruncăm, putem să o dăm de pomană sau putem să o refolosim în rețete delicioase.

Chef Florin Cârnicianu, reteţe delicioase cu mâncarea rămasă de Paşte
de Claudia Popovici    |    03 Mai 2021   •   20:48

O friptură reîncălzită nu se poate compara niciodată cu una proaspăt gătită, însă integrată într-un alt preparat poate fi chiar mai gustoasă decât era inițial.

Astăzi chef Florin Cârnicianu are ca ingredient vedetă două pulpe de curcan gătite deja de două zile. Prima rețetă este inspirată din bucătăria mexicană și este potrivită pentru masa de prânz.

Ingrediente necesare

-  un ardei roşu,

- o roşie,

- câteva fire de ceapă verde,

- opţional un ardei iute,

- brânză tare: cheddar sau mozzarella sau caşcaval

- tortilla (n.r. lipie)

- frunze de mentă

- iaurt cremos

- o lămâie

Primul pas, pregătirea legumelor

Se curăță roșia și ardeiul de semințe, iar ulterior împreună cu ceapa se taie în cubulețe mici. Apoi se curăță și carnea de pe os și se taie cubulețe. Pentru această rețetă poate fi folosit și alt tip de carne de pui, porc sau chiar miel.

Modul de preparare în materialul de mai jos

×
Subiecte în articol: mancare Paste retete Chef Florin S
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close