Antena 3 CNN Actualitate Social Florin Zamfirescu se retrage de pe scenă, după 50 de ani de carieră. Motivul pentru care actorul a luat această decizie

Florin Zamfirescu se retrage de pe scenă, după 50 de ani de carieră. Motivul pentru care actorul a luat această decizie

Florin Zamfirescu se retrage de pe scenă, după 50 de ani de carieră. Motivul pentru care actorul a luat această decizie
Sursa foto: Foto: Florin Zamfirescu/ Facebook
13 Mar 2019   •   21:28

Florin Zamfirescu a luat o decizie radicală, după 50 de ani de carieră. Actorul a decis să se retragă din activitate și a explicat motivele pentru care a luat această hotărâre. Acesta va mai urca pe scenă doar câteva luni. 

„Merg la spectacole până în vara aceasta. În Bucureşti şi în provincie joc într-un singur spectacol, «Căsătorie în trei», şi are mare succes”,a declarat el. ”Am ajuns la o vârstă la care am simţit asta. Vreau să văd ţara, vreau să stau cu cei patru nepoţi ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa o revelaţie. Am zis . Am avut experienţele unor colegi care au luat  drumul din teatru direct spre cimitir, şi nu e bine. Eu vreau să mă mai bucur de viaţă, totuşi, să pot şi eu să călătoresc, să văd ce e frumos, pentru că am făcut toate acestea doar în slujba pe care am avut-o. Am muncit foarte mult în viaţa asta, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coşmaruri cu scene din filme. Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun STOP”, a mai spus Florin Zamfirescu potrivit Click. 

×
Subiecte în articol: Florin Zamfirescu cariera motiv actor
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close